Residentie CarnisserHoeck
Het appartementengebouw van CARNISSERHOECK is uniek voor Barendrecht. Het karakteristieke gebouw met gebogen daken bestaat uit zes zeer luxueuze appartementen met een woonopper-vlak van circa 180 tot 220m². Onder het gebouw is een parkeerkelder gesitueerd met voor elk appartement een parkeerbox met twee eigen parkeerplaatsen en een separate berging.

Elk appartement beschikt over twee terrasbalkons. Daarnaast beschikken de penthouses op de tweede woonlaag tevens over een daktuin van circa 100m² met een prachtig uitzicht over de groene lintzone langs de Voordijk en de uitgestrekte Noordersingel!

Residentie CarnisserHoeck is op zijn minst markant te noemen. Gelegen op een kavel van 2.000m² aan de rand van CarnisserHoeck zal dit bijzondere woongebouw de omgeving gaan domineren. De aangelegde tuin rondom het gebouw en aan het water van de Carnisserbaan en Noordersingel gelegen is het een prachtig thuiskomen.

De architect heeft zich met het ontwerpstijl van de Residentie laten inspireren door de expressionistische Amsterdamse School. Het uit traditioneel baksteen opgetrokken gebouw staat op een donker basement. De afwisselende gevels, de gevelsprongen, de verschillen in gebouwhoogte, de verbijzonderingen in het gevelmetselwerk, de witte balkons met ronde afwerking, de gebogen kappen versterken elkaar optimaal en maken dit tot een zeer expressief en veelzijdig ontwerp.

De entree biedt alle grandeur welke hoort bij dit spectaculaire ontwerp. De centrale hal strekt zicht door middel van een vide uit over drie verdiepingen. De glazen pui aan de entreezijde zorgt voor een schitterende lichtinval vanaf de westzijde, evenals de glazen lichtstraat boven de hal. De mogelijkheden om een goede en passende indeling in de appartementen te maken zijn werkelijk eindeloos. De architect heeft een tweetal inspirerende indelingen ontworpen voor de appartementen en voor de penthouses, maar gaat graag met u aan tafel om uw specifieke woonwens vorm te geven in dit spraakmakende gebouw!